Innergårdsrenovering och markarbeten i Stockholm

GW Asfalt är specialister på innergårdsrenovering och andra markarbeten i Stockholm. Vi gör hela arbetet med kunden i centrum, inklusive tåliga tätskikt.
Kontakta innergårdar/mark

Vi har utförts innergårdsrenoveringar i Stockholm i över 20 års tid och har därmed stött på i stort sätt alla tänkbara utmaningar och problem när det handlar om markarbeten.

Vill ni ha en erfaren och trygg entreprenör? Tveka inte att höra av er till oss.

Vår specialitet är renovering av innergårdar vilket ofta innebär

  • Uppförande av väderskydd.
  • Rivning t.o.m. bjälklag/konstruktion
  • Montering nya balkar, gjutning bjälklag, värmeisolering, tätskikt, överbyggnad, finplanering, plåt och växter allt i egen regi.

Vi utför även ett flertal olika typer av markarbeten samt dessa tjänster:

  • Trädgårdsanläggningar
  • Rörläggnings- och dräneringsarbeten
  • Finplaneringar
  • Sten- och plattsättningar
  • Betongarbeten

Innergårdsrenovering i Stockholm

Stor erfarenhet av innergårdsrenovering i Stockholm

Vi har de kunskaper och den erfarenhet som krävs för att utföra alla markarbeten på ett korrekt sätt och på det viset skapa en snygg, trivsam och praktisk innergård.

Vår stora erfarenhet av att utföra dessa arbeten gör att vi vet vilka problem som kan dyka upp vid en innergårdsrenovering. Underliggande skikt kan ha skadats av vibrationer eller annan påverkan och det är inte ovanligt att man stöter på fuktskador som har bildats på grund av bristande dränering eller dåliga tätskikt. När vi utför en innergårdsrenovering eller något annat markarbete så är vi alltid extremt noga med tätskikten för att allt ska bli hållbart och stå emot tidens tand.

Innergårdsrenovering i Stockholm

En renovering av en innergård kräver en hel del markarbete. Vanliga uppgifter som kan behöva utföras vid en innergårdsrenovering är rivningar, monterar nya balkar och gjuter i betong. Därefter värmeisolerar vi och installerar tätskikt för arr skydda innergården mot vädrets makter.

När vi utfört dessa markarbeten så är det dags att utföra överbyggnad och finplanering. Vi installerar plåtdetaljer samt lister och ser till att innergården får bra lösningar för dränering.

Vi har de rätta maskinerna och materialen

Vi har tillgång till alla de material och maskiner som behövs för att vi ska kunna utföra en innergårdsrenovering med hög kvalitet. Därför är vår prioritet att alltid använda de mest hållbara materialen samt de korrekta metoderna för att säkerställa att er innergård håller i många år framöver.

En innergård kan vara så mycket mer än en asfaltsyta med några cykelställ och tvättställningar. När vi utför en innergårdsrenovering i Stockholm så kan vi även genomföra trädgårdsanläggning och omvandla er innergård till en härlig trädgårdsoas mitt i bostadsområdet. Detta är något som uppskattas av boende och dessutom gör bostadsrättsföreningen mer attraktiv.

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Vi behandlar informationen från dig på ett varsamt och ansvarsfullt sätt och sparar endast personuppgifter när det finns lagligt stöd i dataskyddsförordningen (GDPR).