Tätskikt/Gjutasfalt

GW Asfalt är ledande inom tätskikts- och gjutasfaltslösningar i Stor-Stockholm. Vi är en erkänd och pålitlig aktör med omfattande kompetens inom vårt område. Våra specialiteter omfattar utförande av tätskikt och gjutasfalt på såväl nybyggnation som omybyggnad.
Kontakta tätskikt/gjutasfalt

Vi verkar inom en rad olika kontexter, inklusive innergårdar, broar, parkeringsdäck, garage, terrasser och grunder. Med vår långa erfarenhet inom branschen innehar vi djupgående kunskap inom området. Bland våra beställare återfinns etablerade byggföretag, bostadsrättsföreningar och kommuner.

Tätskikt & gjutasfaltsarbeten

Fördelar med tätskikt & gjutasfalt

Våra tätskiktslösningar är framtagna för att skydda mot inträngande vatten samt för att bevara betongkonstruktioner från korrosion, salter och andra föroreningar. Normalt appliceras våra tätskikt i kombination med en beläggningsgjutasfalt. Denna mångsidiga lösning erbjuder beställaren möjligheten att använda gjutasfalten som en robust och färdigbehandlad yta eller som ett skyddande lager under byggtiden.

Att välja gjutasfalt från oss innebär att du får tillgång till en rad fördelar. Den är känd för sin hållbarhet och täthet samt för att vara helt återvinningsbar och brandsäker. Dessutom står den emot de krävande väderförhållandena i vårt nordiska klimat med enastående beständighet.

Kundrelation

För oss är kundrelationen av högsta vikt. Vi strävar efter att vara lyhörda och kommunicera tydligt, samtidigt som vi alltid levererar arbete av högsta kvalitet. Utforska gärna några av våra avslutade och pågående projekt genom att besöka våra referenser.

Tätskiktsgarantier

Vi är anslutna till Tätskiktsgarantier i Norden AB som erbjuder ett omfattande trygghetspaket. Garantin omfattar material, följdskador och arbete. Garantin är knuten till fastigheten oavsett ägare vilket även är en trygghet vid en eventuell försäljning.

Läs mer på www.tätskiktsgarantier.se

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Vi behandlar informationen från dig på ett varsamt och ansvarsfullt sätt och sparar endast personuppgifter när det finns lagligt stöd i dataskyddsförordningen (GDPR).