Varför renovera innegården i Stockholm?

En mycket relevant fråga. Varför är det så vanligt för brf:er och fastighetsägare i just Stockholm att anlita bolag för innergårdsrenovering? För det första är förstås stadens storlek betydande, men det är inte bara det. Staden, så som den är utformad, har väldigt många innergårdar och många av dem är väldigt gamla. Husen byggdes en gång i tiden för att ge cityborna möjlighet att få en oas mitt i stadens puls. En plats där de kunde samlas, koppla av och sköta vissa sysslor som krävde förhållandevis lite yta. Det var de boendes särskilda utrymme där de inte konkurrerade med någon utomstående om ytan.

Samma syfte finns än idag och det är därför som innergårdsrenoveringar är vanligt förekommande i Stockholm. Många av innergårdarna i staden är över 100 år gamla och har sällan renoverats överhuvudtaget. Miljöer med stor potential har under många decennier förfallit och kan idag knappt användas till någonting. Det är detta som vi på GW Asfalt vill sätta stopp för.

Vi genomför våra renoveringstjänster för att innergårdar i Stockholm ska uppnå sin fulla potential och fylla sitt ursprungliga syfte. Varje projekt formas utifrån kundens önskemål och förhoppningar samt av de rådande förutsättningarna för innegården i fråga. Vi skapar trivsamma miljöer där det både finns utrymme för människor att koppla av, umgås och utföra olika aktiviteter. Genom åtgärder som markarbete, finplanering och stenläggning blir förfallna miljöer till platser där man vill vara.

Låter det bra? Kontakta oss för att begära gratis offert på innergårdsrenovering idag!