Behöver min fastighet i Stockholm verkligen dränering?

Detta är förstås en mycket bra fråga att börja med. Hur ser egentligen behovet av dränering ut i den specifika byggnaden i Stockholm? Det första du bör göra är att ta reda på hur gammalt det existerande systemet är. Det vill säga: När utfördes det senaste dräneringsprojektet? Man brukar säga att en fastighet behöver genomgå dränering ungefär efter 25 år. Även om du inte märker av några specifika problem så kan det vara värt att komma ihåg. För att vara på den säkra sidan kan det vara bra att ta in en expert för att se över husgrunden. Sådana hittar du förstås hos oss på GW Asfalt.

Vilken garanti gäller vid dränering från GW Asfalt?

Alla arbeten som vi utför, om det så handlar om dräneringsprojekt eller andra markarbeten, täcks av generösa garantier och försäkring. Detta bidrar till att både du som kund och vi som dränerar kan känna oss trygga då arbetet genomförs.

Om du vill veta mer om hur vi på GW Asfalt arbetar för att garantera trygghet för våra kunder: Ring eller maila till oss idag så svarar vi på dina frågor!

08-447 31 30 info@gwasfalt.se

Hur återställs tomten efter att GW Asfalt dränerat?

Det är viktigt att påminna om att dränering är ett omfattande projekt som kräver både tid, kraft och tomtutrymme. Under tiden då vårt team finns på plats för att dränera innebär arbetet en stor förändring för området kring fastigheten. Detta kommer att ske trots att vi medvetet försöker begränsa den yta våra fordon och redskap tar upp så mycket som möjligt. Däremot kommer vi att se till att tomten återställs i den mån vi kan efter att projektet är avslutat och vi avlägsnat oss.

Vilka projekt inom dränering utför GW Asfalt?

För oss är det viktigt, för att inte säga avgörande, att vara en markentreprenör för alla som behöver vår kompetens. Detta innebär i praktiken att vi arbetar med alla typer av kunder och alla typer av uppdrag. Vi har den erfarenhet och den breda kunskap som krävs för att kunna göra just detta.

Varje år utför vårt team ett stort antal projekt inom dränering för privatpersoner och i privata fastigheter. Det är en stor del av vår verksamhet och vi vet vad som krävs för att jobbet ska bli utfört på korrekt sätt och för att alla ska bli nöjda!

Förutom uppdrag hos och för privatpersoner riktas en stor del av våra dräneringstjänster mot företag. Vi arbetar med stora, mellanstora och små organisationer i en lång rad branscher. På GW Asfalt tar vi oss alltså an alla typer av uppdrag inom dränering som vi ställs inför. Inga är för stora och inga är för små!

Erbjuder GW Asfalt referenser på projekt inom dränering?

Det gör vi! Efter flera decennier av dräneringar så har vi en hel del uppdrag som vi kan visa upp för de som är nyfikna på att veta mer om oss. Faktum är att detta är ett väldigt bra sätt att ta reda på att den firma man väljer att anlita för sin dränering är tillräckligt bra.

Boka ett möte eller begär om offert på dränering så ser vi till alla dela med oss av referensarbeten!

Får jag gratis offert på dränering från GW Asfalt?

Självklart! Alla som vänder sig till oss på GW Asfalt får ett kostnadsfritt kostnadsförslag. Det gäller inte bara dränering utan alla tjänster som vi erbjuder i vårt utbud för markarbeten. Processen ser ofta ut såhär:

  1. Kunden kontaktar oss och berättar om sitt behov, ex. av dränering.

  2. Vi bokar tid för ett möte, även detta kostnadsfritt, och stämmer av hur behoven ser ut och vad som krävs av oss

  3. Därefter skickas en offert på dränering som kunden kan ta ställning till

  4. När offerten är godkänd kan teamet på GW Asfalt köra igång med arbetet

Hur bör jag tänka när jag väljer företag för dränering?

Här är pålitlighet ett bra riktmärke, precis som vid så många andra situationer. Hur ser det egentligen ut för företaget? Är de välrenommerade och flitigt anlitade? Sådant kan och bör man alltid undersöka innan man väljer att ge ett viktigt arbete – som exempelvis dränering – till en firma. Så, kort och gott: Vi rekommenderar att du bildar dig en egen uppfattning om vilket företag du vill anlita. Det är alltid en bra idé!

En annan aspekt som kan vara bra att beakta när du ska anlita ett företag för dränering är hur bred tjänsteportfölj företaget har. VI kan använda oss på GW Asfalt som exempel. Vi erbjuder en tjänsteportfölj med olika typer av markarbeten. Det är i denna typ av projekt vår kompetens finns och det är dessa jobb som gett oss den position vi har idag. Vi sysslar helt enkelt väldigt mycket med just dränering. Om vi däremot hade erbjudit en lång rad andra tjänster – takrenovering, fönsterbyte och annat – så finns det anledning att som kund tänka ett varv till. Det fungerar lite som i friidrott, där tävlande som fokuserar på en gren snarare än flera alltid kommer vara bättre än de som tävlar i mångkamp.

Vad kostar en dränering från GW Asfalt i Stockholm?

Detta är utan tvekan en av de vanligaste frågorna som skickas till oss. Svaret på frågan utgår ifrån några olika komponenter. I grunden handlar det förstås om hur mycket arbete som dräneringsprojektet kräver av oss. Hur ser förutsättningarna runt huset ut? Vad är det för jord runt omkring fastigheten? Hur stort är huset? För att kunna göra en uppskattning om vad just din dränering i Stockholm skulle kosta: Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Behöver jag tillåtelse från kommunen?

Det behövs inte något marklov för dränering. Däremot för att genomföra dränering behöver Stockholm tillåta dig att koppla dräneringsrören till avloppsnätet i staden. Det smidigaste sättet att ta reda på hur förutsättningarna ser ut i ditt specifika fall är att kontakta kommunen. Förklara läget så berättar de vad som krävs för att arbetet ska få utföras. När tillståndet sedan är klubbat kan du ta hjälp av oss på GW Asfalt i Stockholm för din dränering! Du kan läsa mer om vilka regler som gäller för dränering på bygglov.stockholm.se

Tilläggsisolering eller ej?

När man låter genomföra dränering i Stockholm har man möjlighet att ta ifrån tårna för att skydda fastigheten. Detta är nämligen ett perfekt tillfälle att tilläggsisolera källaren. Om du tar hjälp av oss på GW Asfalt i Stockholm för dränering kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser på isolering. Är du osäker på om denna åtgärd behövs? Kontakta oss för att veta mer om hur du kan tänka kring tilläggsisolering.